top of page

Toimintaa

Vuosi 2024 on Koveron Nuorisoseuran 126. toimintavuosi. Seuralla on oma, kylän yhteisenä kokoontumispaikkana toimiva kylätalo ja avantosauna "Löyly" Koverojärven rannassa. Seura ylläpitää kylän vireyttä järjestämällä monipuolista kylätoimintaa kaiken ikäisten kyläläisten iloksi!

Koveron Nuorisoseuran viikottaisesta toiminnasta vastaa seuran oma saunatoimikunta ja avantouimarit, jotka kokoontuvat kahdesti viikossa Koverojärven rantaan avantosaunalle uimaan ja saunomaan. 

Seuran vuosittaisiksi tapahtumiksi ovat vakiintuneet mm. Vappupäivän brunssi, Suven ja runon päivä, Suomalaisen saunan päivä, kylän yhteinen joulujuhla sekä jouluaaton hartaushetki Karjalaistyylisen  jouluseimen äärellä, Pyhä Herman Alaskalaisen tsasounan pihapiirissä.

Koveron Nuorisoseuralla on kerrallaan viisivuotinen maatalousluonnon monimuotoisuus- ja maisemanhoitosopimus Pohjois-Karjalan Ely-keskuksen kanssa. Koveron Kirkkopellon haassa laiduntavat maisemanhoitolampaat, joiden hoitovastuu on seuralla. Lammaspaimeneksi ja seuran muihin tehtäviin on palkattu paikallisia nuoria kesätöihin.

Monipuoliseen toimintaamme ovat kuuluneet myös kesäkerhot, työpajat ja kurssit, stad-up, teatteri ja sirkus, sotahistoriaretket,  teatteri- ja elokuvanäytökset, tanssit sekä konsertit.

Suurimpia yksittäisisä hankkeitamme ovat olleet vuonna  2018  järjestetyt Keskiaikaiset kyläpidot 120- vuotiaan seuran kunniaksi sekä yhteisöarkeologiset kaivaukset Koveron muinaislinnalla, Linnankukkulalla.

Jos sinulla on ideoita kylätoiminnan kehittämiseksi, otamme niitä ilolla vastaan!

Jäsenmaksut 2024

Koveron nuorisoseuran jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun

Koveron Nuorisoseura ry:n

tilille FI58 5480 0540 0131 72

jäsenmaksu 18 €

kannatusjäsen 35 €

Alle 18v. ei jäsenmaksua


Kirjoita viestikenttään nimesi ja  merkintä, jäsenmaksu 2024

Esim: Matti Meikäläinen, jäsenmaksu 2024

Jäsenenä saat alennusta talon ja saunan käytön vuokrista sekä avauntosaunan kausi- ja kertamaksuista.

bottom of page